Over Made in Rotterdam

Wie

...zijn we

Een ingespeeld team van contentspecialisten. Concepten bedenken en content maken; dat is wat we doen en waar onze expertises elkaar raken. Ons team bestaat uit grafisch vormgevers, redacteuren, cameramannen, editors, communicatiespecialisten, fotografen en producenten. Bij ons stapt u geen reclamebureau of communicatiebureau binnen. Geen mediabureau of marketingbureau. U doet veel meer; u betreedt Made in Rotterdam. Dat kunt u zien als one-stop-shopping. Want de specialisten op de gebieden reclame, communicatie, media en marketing treft u er onder één dak. Want wat wij gemeenschappelijk hebben, is dat we elk een aandeel hebben (content) in een groter geheel (concept). Ieder is gespecialiseerd op zijn vakgebied, maar werkt vanuit die collectieve missie. Omdat idee en uitvoering op één plek plaatsvinden en we complementair zijn aan elkaar, is dát waar we ons mee weten te onderscheiden.  

Zoals Made in Rotterdam een ijzersterke naam opbouwde en als reclamebureau een voorloper was, zo is het dat heden ten dage als maker van content en concept in de meest brede zin van het woord. We nodigen u van harte uit de compleetheid van die formule zelf te ervaren.

Wat

...maken we

Content. En alles wat ervoor komt (concept) en erna (distributie). We onderscheiden drie expertisegebieden binnen Made in Rotterdam.

Bewegend beeld

De krachtigste communicatietool van deze tijd. Met een impact die groter is dan ooit tevoren. De kanalen zijn bijna ongelimiteerd in een wereld die steeds meer visueel ingesteld raakt. Wij begrijpen dat, zien de kansen en beseffen de waarde die het voor u heeft. Ons team van videoprofessionals heeft de faciliteiten en expertise om het perfecte shot te maken. Dat is de basis. De inhoud die we samen met u aan de video geven, maakt het onmisbaar binnen uw communicatie. Of het nu om een productvideo of bedrijfsvideo gaat; ingezet als webvideo of geplaatst op een moderne drager als een videopack: wij maken uw wensen realiteit.

Redactie en vormgeving

Inhoud en presentatie. Ze vormen de pijlers onder alle uitingen en kunnen niet los van elkaar worden gezien. Ons geloof in de inhoud ziet u terug in de wijze waarop we onze redactie gepositioneerd en geselecteerd hebben. Onmisbaar in onze contentstrategie en in staat om multidisciplinair te denken en werken. Die redactionele expertise is het fundament onder onze vormgeefactiviteiten. Ook die doen we in house met een team van grafische specialisten. Of het nu gaat om het produceren van een glossy magazine, leaflet of een fraai rapport; u bent bij ons aan het juiste adres.

Kanalen en distributie

Content maken is wat we doen. De verspreiding ervan is er nauw op afgestemd. Daar hebben we verstand van. Daar koppelen we gedegen advies of sturing aan. Kennis van de kanalen is wat we u bieden, waarbij we vanuit ons multidisciplinaire vizier naar uw communicatie uiting kijken en ons verspreidingsadvies erop afstemmen. Via onze eigen uitgave Friends in Business, uw eigen printuitgave, online platform of via de social media-platformen.

 

Waar

...zijn we gevestigd

Made in Rotterdam is gevestigd aan de Rotte, op korte loopafstand van station Rotterdam-Noord en op tien minuten van het centrum van Rotterdam. We nodigen u graag uit om langs te komen en ons enthousiaste team aan het werk te zien.

Bergse Rechter Rottekade 11
3051 AB Rotterdam

Wilt u langskomen? Bel ons 010 285 46 66

Hoe

...gaan we te werk

Altijd in teamverband. We geloven in een vast aanspreekpunt, maar we geloven niet dat één individu alle kennis en wijsheid in pacht heeft. Wij gaan met groot plezier de meest uitgebreide communicatieprojecten met u aan, waarbij u met onze specialisten op diverse terreinen in aanraking kunt komen.

Uw aanspreekpunt formeert het team, onderhoudt het contact met u en is in staat om u intern te koppelen aan de betreffende expert wanneer daar aanleiding toe is. Zo werken wij, want we zijn fan van collectieve verantwoordelijkheid. Bij ons treft u geen verzameling individuen. Bij ons ontmoet u een (h)echt team.

Onze partner your media group

Made in Rotterdam is aangesloten bij Your Media Group, waar verder BLiS (online communicatie, web en mobiele apps) onderdeel van uitmaken. Met die constructie garanderen we u dat elk communicatieproject door ons naar volle tevredenheid kan worden uitgevoerd.

Waarom

...de naam made in rotterdam

waarom

We komen uit Rotterdam en zijn er trots op. De cultuur van de stad is de cultuur die ons past.

Bij Made in Rotterdam krijgt u te maken met aanpakkers die met een flexibele instelling u van de hoogste kwaliteit voorzien. Dat doen we in Rotterdam, maar zeker ook erbuiten.

Made in Rotterdam is niet alleen een bedrijfsnaam. Het is ook een kwaliteitskeurmerk. Het is immers made in Rotterdam. Dan weet u dat het goed zit. 

Interesse? Bel ons 010 285 46 66

×